040 - 411 6700

Referenssit

TTS-Kone

TTS-Kone on TTS Työtehoseuran kehittämä ja myymä kustannuslaskennan ja urakointitaksan hinnoittelun työkalu. TTS-Kone on suunniteltu erityisesti koneurakoitsijan kustannuslaskennan ja hinnoittelun työkaluksi. Ohjelma oli aiemmin toteutettu asennettavana Windows-versiona mutta 2019 siitä haluttiin tehdä ns. SaaS-palvelu jolloin sitä käytetään selaimella ja se toimii kaikissa käyttöjärjestelmissä, tietokoneissa, tableteissa ja älypuhelimissa.

Kymppimedia toteutti TTS-Koneen 2019 julkaistun uuden version ohjelmoinnin ja ulkoasun suunnittelun.

Urakka-Foorumi

Urakka-Foorumi on uusi sähköinen kohtaamispaikka koneurakointipalveluiden tarjoajille ja ostajille. Täällä koneurakoitsijat voivat tiedottaa ja markkinoida palveluitaan asiakkaille sekä verkostoitua muiden urakoitsijoiden kanssa.

Urakka-Foorumi kehitettiin osana Uudellamaalla vuosina 2015-2018 toteutettua Uus-Urakka-hanketta. Hanketta toteuttivat yhteistyössä TTS Työtehoseura, MTK-Uusimaa, SLC Nyland ja ProAgria Nylands Svenska Lantbrukssällskap. Hankkeen päärahoittajana oli Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma ja rahoituksen myönsi Uudenmaan ELY-keskus.

Kymppimedia toteutti Urakka-Foorumin ohjelmoinnin.

Metsätielaskuri

Metsätielaskuri on TTS Työtehoseuran ja Suomen metsäkeskuksen kehittämä laskuri jolla voi verrata metsätien kunnossapito- ja kunnostustoimenpiteiden sekä perusparannuksen kustannuksia, hyötyjä ja taloudellista kannattavuutta.

Laskuri kehitettiin osana maa- ja metsätalousministeriön rahoittamaa KANTAVA-hanketta (www.tts.fi/kantava).

Kymppimedia toteutti metsätielaskurin ohjelmoinnin.

Info-TV -järjestelmät

Kymppimedia on toteuttanut erilaisia räätälöityjä Info-TV -järjestelmiä mm. Varsinais-Suomen Auto-Centerille sekä TTS Työtehoseuralle.

Info-TV -järjestelmään olemme myös rakentaneet yhteyden Wilmaan ja Visman Kurre-ohjelmistoon jolloin oppilaitoksissa voidaan näyttää Info-TV:ssä luokkavarauksia, luokissa meneillään olevia/tulevia koulutuksia jne. Lisäksi ohjelmassa on tuki mm. YLE:n teksti-tv:n sivujen näyttämiseen.

Voimme toimittaa vain hallintaohjelmiston ja asiakas voi hankkia itse laitteet tai voimme myös rakentaa pienempiin tarpeisiin laitepaketteja.

Muita asiakkaitamme

Asiakkaissamme on niin yksityishenkilöitä sekä pienempiä ja suurempia yrityksiä ja oppilaitoksia, hotelleja, talopakettiyrityksiä, autoliikkeitä, muusikkoja ja yhtyeitä, laskettelukeskuksia, ravintoloita ja paljon muita.