040 - 411 6700

Mainonta

Esitteet

Tärkeä osa yrityksen markkinointia ovat kotisivujen lisäksi painetut esitteet. Kymppimedia toteuttaa myös esitteet "avaimet käteen" -periaatteella: me suunnittelemme esitteen, hoidamme painatuksen ja toimitamme esitteet lähettipalvelun kautta suoraan sinulle.

Esite voi olla yksi A4-sivu missä esittelet tiiviisti yrityksesi tuotteet/palvelut tai se voi olla monisivuinen esite missä pääset esittelemään tuotteitasi ja palveluitasi laajemmin tuleville asiakkaillesi.

Yhteistyökumppanimme, käyttämämme painotalo on suuri kansainvälinen ja moderni painotalo jonka painojälki on erinomaista. Yhteistyössä pystymme tarjoamaan esitteet taatusti edulliseen hintaan.

Käytämme esitteissä jämäkkää ja laadukasta painopaperia mikä antaa asiakkaallesi heti laadukkaan ja arvokkaan vaikutelman.

Ota yhteyttä ja kerro minkätyyppisen esitteen haluaisit niin laskemme juuri sinulle sopivan tarjouksen kokonaisuudesta. Yllätyt miten edullisia esitteet voivat olla.

Painetut kirjekuoret

Yrityksesi värimaailmaan yksilöllisesti suunniteltu ja yrityksesi logolla varustettu kirjekuori antaa asiakkaillesi kuvan hyvinvoivasta ja persoonallisesta yrityksestä.

Myös markkinoinnissa painettu kirjekuori antaa viimeistellyn ja laadukkaan vaikutelman joka jää tulevan asiakkaasi mieleen paljon paremmin kuin painamaton blanko kirjekuori.

Kymppimedia suunnittelee, painattaa ja toimittaa painetut kirjekuoret sinulle suoraan lähettipalvelun kautta. Ja kuten aina: taatusti edullisesti.

Roll-up ständit

Suunnittelemme, painatamme ja toimitamme sinulle markkinoiden edullisimmat, näyttävät roll-up ständit. Lisäksi voimme toimittaa ständiin kiinni tulevan valaisimen jonka avulla ständi ei varmasti jää asiakkailta huomaamatta.

Messupöydät / myyntipöydät

Suunnittelemme ja toimitamme sinulle erilaiset messupöydät, myyntipöydät ja tiskit joihin suunnittelemme ja painatamme näyttävät mainokset yrityksestäsi.