040 - 411 6700

Kotisivut

"Ilman kotisivuja yritys ei ole olemassa."

Keltaiset sivut ja puhelinluettelot ovat historiaa. Asiakkaat etsivät yritykset internetin hakukoneilla. Jos yrityksellä ei ole kotisivuja, uudet asiakkaat eivät löydä yritystä ja asiakasvirta ohjautuu kotisivut omistavalle kilpailijalle.

Kotisivut ovat yrityksen käyntikortti: ikkuna yrityksen toimintaan. Vanhat kotisivut joita ei päivitetä ajanmukaisiksi luovat helposti asiakkaille mielikuvan välinpitämättömästä, hiipuvasta yrityksestä.

Nykyaikana kotisivut ovat perusedellytys yrityksen olemassaololle ja kasvulle.

Hyvät kotisivut ovat selkeät ja yksinkertaiset. Asiakas tulee sivuille etsiäkseen tietoa ja tarvittavan tiedon on oltava helposti ja nopeasti löydettävissä tai asiakas turhautuu tiedon saannin vaikeuteen.

Eihän se vain ole kallista?

Kotisivujen tekeminen kannattaa aina: saat pienellä panostuksella näkyvyyttä ja uusia asiakkaita.

Kymppimedia pystyy alhaisen kulurakenteensa vuoksi tarjoamaan kotisivut erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Soita tai lähetä sähköpostia ja selvitetään minkälaiset kotisivut sinulle ja yrityksellesi parhaiten sopisivat!

Ahdistaako tekniikka?

Kymppimedia toimittaa kotisivut avaimet käteen -periaatteella. Teemme kaiken tarvittavan sinulle valmiiksi niin sinun ei tarvitse stressata tekniikasta lainkaan.