Kymppimedia AGP Finland « PALAA ETUSIVULLE

Mainonta

Kymppimedia toimittaa "avaimet käteen" -periaatteella monenlaisia markkinointituotteita. Tarvitsetpa välineet edustavaan messuosastoon tai vaikkapa logollasi painettuja lahjatavaroita, ota yhteyttä ja kerro ajatuksestasi: et pety hintaamme.

Käyntikortit

Käyntikortit ovat tärkeitä mille tahansa yritykselle, kenelle tahansa työntekijälle. Laadukkaat ja näyttävät käyntikortit kielivät yrityksestä joka panostaa palveluihinsa ja asiakkaisiinsa.

Kymppimedialta saat markkinoiden halvimmat mutta laadukkaat käyntikortit joita kelpaa jakaa asiakkaille.

Roll-up ständit

Suunnittelemme, painatamme ja toimitamme lähettipalvelun kautta suoraan sinulle markkinoiden edullisimmat roll-up ständit.

Mikäli ekologiset arvot ovat sinulle tärkeät, saat kauttamme myös täysin kotimaisen, maailman ympäristöystävällisimmän roll-up kuvatelineen. Kysy lisätietoja: tino@kymppimedia.fi

Messupöydät

Suunnittelemme ja toimitamme sinulle erilaiset messupöydät, myyntipöydät ja tiskit joihin suunnittelemme ja painatamme näyttävät mainokset yrityksestäsi.

Painetut kirjekuoret

Yrityksesi värimaailmaan yksilöllisesti suunniteltu ja yrityksesi logolla varustettu kirjekuori antaa asiakkaillesi kuvan hyvinvoivasta ja persoonallisesta yrityksestä.

Myös markkinoinnissa painettu kirjekuori antaa viimeistellyn ja laadukkaan vaikutelman joka jää tulevan asiakkaasi mieleen paljon paremmin kuin painamaton blanko kirjekuori.

Kymppimedia suunnittelee, painattaa ja toimittaa painetut kirjekuoret sinulle suoraan lähettipalvelun kautta. Ja kuten aina: taatusti edullisesti.